BREEDBEELD KORTFILMFESTIVAL 2020

 

Het zal u niet ontgaan zijn: er circuleert in onze contreien een virus dat corona heet. Het luistert ook naar de naam covid-19, al is 'luisteren' waarschijnlijk te veel gezegd... Een fysieke editie van het BREEDBEELD kortfilmfestival, zoals die gepland stond in De Studio, was daardoor helaas niet langer aan de orde. Als veilig en maatschappelijk verantwoord alternatief gingen we daarom voor een online editie van het kortfilmfestival, zodat kortfilms ook tijdens een lockdown nog steeds hun weg naar het publiek konden vinden en cineasten nog steeds een (financieel) duwtje in de terug kregen.

 

Bedankt aan iedereen om zo massaal te kijken en te stemmen. Bedankt ook aan alle cineasten om hun films digitaal te delen. Tot volgend jaar!

logo wit.png

OVER BREEDBEELD

 

Het BREEDBEELD Kortfilmfestival is - u raadt het al - een initiatief van BREEDBEELD. BREEDBEELD is een steunpunt voor iedereen die in Vlaanderen (nog) niet professioneel met film, fotografie of mediakunst bezig is. Wij ondersteunen, informeren, inspireren en verbinden beeldmakers via festivals zoals dit, maar ook via workshops binnen de BREEDBEELD film school, via tentoonstellingen, publicaties en online content.

COÖRDINATIE FESTIVAL

 

Yirka De Brucker

Vanuit BREEDBEELD coördineert Yirka De Brucker het BREEDBEELD Kortfilmfestival. Daarnaast organiseert ze ook alle initiatieven van de BREEDBEELD Film School.

yirka@breedbeeld.org