top of page

LIVE SOUNDTRACK

Dit speciale programma focust op muziek en live soundtracks. De geluidsband van ‘DRUK’ wordt live gecreëerd door de makers met soundscapes en folies en ook de soundtrack van ‘En Vagues’ wordt live ingespeeld door een special guest. Aansluitend volgt er een kort concert.

Zaterdag 4/11, 20.30 - 21.30 u. - salon

Photo 6 CHEESECAKE_stills_00025_edited.j

CHEESECAKE

SUPER TCHIP: YOANN STEHR, DIOGO HEINEN & LUKAS GEVAERT

animatie, 3’

Deze videoclip dompelt je onder in de sfeer van een klein, donker stadje waar een kleurrijke cheesecake-fabriek centraal staat. Het verhaal concentreert zich op de arbeiders van de fabriek en onthult een heel speciaal doel voor de heerlijke cheesecakes die ze produceren.

Photo 5 Schermafbeelding_2022-01-23_om_13.56.42kopie.jpg

DRUK

SENNE DRIESEN

animatie, 9'

Dag in dag uit diezelfde taken, eindeloze herhalingen. Wij blijven gevangen in onze herhaaldelijke werkpatronen. Een straatje zonder eind, wat voor werk doen we eigenlijk? 'DRUK' is een stille film met live muziek. Een nostalgische trip die ons bewust maakt van de eentonige industrialisatie.

envagues still - 3.jpg

EN VAGUES

ALEX SCHUURBIERS

experimenteel, 8'

'En Vagues' is een associatieve en vluchtige herinnering aan een mysterieus landschap en een verstoorde relatie. Het uitzicht wordt ingezet als evocatie van de ziel: ruw en verscheurd. Het verlaten eiland wordt gedomineerd door de zee die haar ongevraagd, pulserend en oneindig naar zich toe trekt. De film is een sensoriële reis, een dromerige eb en vloed, verloren in de tijd.

bottom of page