GASTPROGRAMMA

ONGEZIEN KORT

Zaterdag 7/11, 18 u., kleine zaal

Zondag 8/11, 20 u., kleine zaal (RERUN)

juillet.jpg

JUILLET 96

MICHELE JACOBS

2020, 24' - fictie

Juli 1996, zon, zee en strand. Sofie, 10 jaar, spendeert haar zomervakantie met haar moeder en haar nicht Laurence. Maar Laurence wordt ouder en haar moeder zit met haar hoofd ergens anders. Terwijl heel het land is op zoek naar 2 verdwenen meisjes, ontdekt Sophie hoe haar laatste zomer als kind eruit zal zien.

DAUPHINES2-1920x1000-c-center.jpg

LES DAUPHINES

JULIETTE KLINKE

2016, 13' - fictie

De werkloze Béa onderverhuurt haar appartement, zodat ze aan het einde van de maand kan rondkomen. Ze schrijft haar jongste dochter in voor een miss-wedstrijd, om haar behoefte aan succes op haar te projecteren.

Cul.jpg

CUL

MICHEL BLANCHART

2019, 15' - fictie

Dronken avonden en kameraadschap heersen in het appartement van Gill, Remi, Alwin en Patrick. Zij dachten dat hun mannenvriendschap elke test had doorstaan… Maar Patrick verbergt een groot geheim. Een geheim dat het evenwicht in de groep, en de hele wereld, zou kunnen verstoren.

Après_le_silence_Still_1.jpg

APRES LE SILENCE

SONAM LARCIN

2018, 23' - documentaire

Door zijn land te ontvluchten, moest David de man die hij liefheeft achterlaten. Hij denkt terug aan hem, aan hun leven daar, aan de maatschappij die hen dwong een ondergronds leven te leiden. Om de vluchtelingenstatus te verkrijgen, zal hij nu voor het eerst moeten praten over iets dat hij altijd in zich heeft gehouden.