COMPETITIEFILMS 2

CE QUI RESTE

HUGO SALVAIRE

25' - fictie

Henri keert na lange tijd terug om zijn moeder te bezoeken in een psychiatrische instelling. Ondanks zijn angsten, onbewust doorgegeven door zijn moeder, beslist Henri haar uit de instelling te halen en voor haar te zorgen.

WINTER

ANA ZHOU

5' - animatie

Een zoon zorgt voor zijn vader, met wie hij een heel gespannen relatie heeft. Het gevoel te moeten zorgen voor iemand die hij haat, creëert bij de zoon een innerlijk conflict, waarbij zijn acties helemaal in strijd zijn met zijn emoties.

HIER.

JOY MAURITS

18' - docu

Hier. Aan de lokale sporthal van Bazel, leren jongeren niet alleen binnen de lijnen te lopen maar ook deze grenzen af te tasten. Een portret over de onbevangenheid van meisjes en jongens die met elk hun eigen wereld in deze microkosmos samenkomen en verbinding zoeken. 

THE LOST

PARACOSMIST

JOSEPHINA VAN DE WATER

10' - animatie

‘The lost paracosmist’ is een wonderbaarlijke, gesofisticeerde imaginaire wereld  - een paracosme - bedacht door een kind. We krijgen een glimp te zien van hoe hij of zij de wereld begrijpt.

SHE ASKED ME
WHERE I WAS FROM

AULONA FETAHAJ

25' - docu

Dus vertelde ik haar over een plaats ver van hier. En over hoe we moesten vertrekken. Een persoonlijk essay over het opgroeien als (kind van) vluchtelingen in een digitale wereld. 

Kortfilm festival

6 - 8 november

BREEDBEELD kortfilmfestival

Locatie

De Studio

Maarschalk Gerardstraat 4,

2000 Antwerpen

Contact

info@breedbeeld.org

03 289 12 00

© BREEDBEELD

Still achtergrond © "Landschap is Jager" (Simon Debbaut-L'Ecluse)

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
  • White Vimeo Icon
breedbeeld logo kortfilm.png