top of page

JURY

Jorn Plucieniczak .jpg

JORN PLUCIENICZAK

Jorn Plucieniczak is een filmmaker en muzikant uit Brussel die opgroeide in Genk. In zijn werk zoekt hij naar sensorische manieren om verhalen te vertellen met een focus op bijzondere sociale en cognitieve leefwerelden. Zijn eerste kortfilm '+6 Gain' (2019) werd ontvangen op verschillende internationale filmfestivals waaronder Visions du Reel (2019, CH), Courtisane (2020, BE) & Sheffield doc/fest (2019, GB). Hij heeft net zijn nieuwe kortfilm 'Terril' (2023) afgewerkt en schrijft aan zijn eerste langspeelfilm.

Saar-Niragire 3.jpeg

SAAR-NIRAGIRE DE GROOF

Saar-Niragire De Groof is een Rwandese-Belgische actrice en zangeres uit Antwerpen. Ze speelde de afgelopen jaren onder meer mee in de reeksen 'Leef', 'Cold Courage' en 'Red Light'. Ze zong voor Night of the Proms en stond op de planken van het Toneelhuis. Saar-Niragire hecht veel belang aan uitdaging, durf en authenticiteit in het leven. Ze heeft bewondering voor mensen die hun kwetsbaarheid durven tonen en heeft een oog voor het ontdekken van nieuw talent. 

Felix Ysenbaert 1.jpg

FELIX YSENBAERT

Felix Ysenbaert, artiestennaam YSBEAR, studeerde animatie aan het KASK. Hij is thuis in animatie, illustratie, design, video en projectiemapping. Felix creëert zijn eigen universum aan de hand van absurde figuren, mythische wezens en heeft een fascinatie voor patronen en geometrische vormen waarbij muziek vaak centraal staat. Hij produceerde artwork en videoclips voor artiesten zoals Meskerem Mees, STAKE, Flip Kowlier, Mooneye, RAMKOT & De Beren Gieren.

bottom of page