top of page

PRAKTISCH

TICKETS

Tickets kan je kopen via de ticket-knoppen op de pagina's van het gekozen evenement, vanuit het programmaoverzicht.

AVONDVERTONINGEN: € 7
VERTONINGEN VOOR 18.00u: € 5


GROEPSTARIEF: € 5 (vanaf 10 personen)
Om als groep te reserveren, stuur een mailtje naar tickets@destudio.com

TAAL

Alle films op het festival zullen Engels ondertiteld zijn.

BEREIKBAARHEID

Het BREEDBEELD kortfilmfestival gaat door in De Studio in Antwerpen. Alle zalen in De Studio zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

De Studio
Maarschalk Gérardstraat 4
2000 Antwerpen

De Studio ligt in het centrum van Antwerpen, aan het Mechelseplein. Daardoor is het festival het handigst te bereiken te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer.

trein wit.png

Vanuit het treinstation Antwerpen-Centraal is De Studio 1,6 km wandelen. Tramhalte 'Mechelseplein' ligt vlak voor de deur een geeft met tram 4 een directe verbinding met treinstation Antwerpen-Berchem. Tram- en bushalte 'Nationale Bank' ligt op 450 meter van de locatie en is, mits assistentie, toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Meer info via de planner van De Lijn.

fiets wit.png

Er is een fietsenstalling voor de deur. De dichtstbijzijnde Vélo fietsstations zijn 084-Elzenveld en 073-Maarschalk Gérard.

auto wit.png

Voor wie met de auto komt: hou er rekening mee dat De Studio geen eigen parking heeft en dat je als niet-bewoner ook niet op straat mag parkeren in de binnenstad. Er zijn wel verschillende parkeergarages in de buurt, de dichtstbijzijnde is de parking ‘Nationale Bank’ (Frankrijklei 166, 2000 Antwerpen). 

bottom of page