PRAKTISCH

 

TICKETS

Tickets voor het BREEDBEELD kortfilmfestival koop je per filmluik en kosten € 7 (kortingstarief € 5) per vertoning. Tickets bestel je vanuit het programma-overzicht.

 

COVID SAFE

Voor de veiligheid van de bezoekers werkt De Studio met een Covid Safe Ticket. Om het BREEDBEELD kortfilmfestival bij te wonen moet iedereen boven de 13 jaar een Covid Safe Ticket en een identiteitsbewijs (identiteitskaart, paspoort of rijbewijs) kunnen voorleggen. Dat wordt gescand bij het binnenkomen. Kom op tijd en houd je Covid Safe Ticket en je identiteitsbewijs klaar bij het binnenkomen, om het scannen vlot te laten verlopen en wachtrijen vermijden. Na het scannen is het niet verplicht om een mondmasker te dragen.

Zonder Covid Safe Ticket krijg je geen toegang tot de zaal en het festival.

 

BEREIKBAARHEID

Het BREEDBEELD kortfilmfestival gaat door in De Studio in Antwerpen.

 

De Studio
Maarschalk Gérardstraat 4
2000 Antwerpen

 

De Studio ligt centraal aan het Mechelseplein. Je komt best te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer. Vanuit het treinstation Antwerpen-Centraal is De Studio 1,6 km wandelen. Tramhalte 'Mechelseplein' ligt vlak voor de deur een geeft met tram 4 een directe verbinding met treinstation Antwerpen-Berchem. Tram- en bushalte 'Nationale Bank' ligt op 450 meter van de locatie en is, mits assistentie, toegankelijk voor mensen met een motorische beperking. 'Meer info via de planner van De Lijn.

Er is een fietsenstalling voor de deur. De dichtstbijzijnde Vélo fietsstations zijn 084-Elzenveld en 073-Maarschalk Gérard.

De Studio heeft geen eigen parking, maar er zijn verschillende parkeergarages in de buurt voor wie met de auto komt, onder andere aan de Nationale Bank (Frankrijklei 166, 2000 Antwerpen)