COMPETITIEFILMS 3

zaterdag 6/11, 20 u. - 21.30 u. - zaal 2

wildflowers.jpg


WILDFLOWERS
 

AMMEN SIMPSON OGEDENGBE

25' - fictie

Tijdens een saaie zomervakantie zoekt nieuwkomer Willow haar weg in een speciaal internaat. Terwijl ze probeert in het reine te komen met haar turbulente en traumatische verleden ontmoet ze de andere bewoners en tracht ze vrienden te maken. Naarmate de tijd verstrijkt realiseert ze zich dat het verleden hen samen kan brengen.

Team Elias.jpg


TEAM ELIAS
 

GLENN DUMORTIER

13' - documentaire

Een portret van een jonge bodybuilder die groots droomt terwijl hij een schorsing uitzit.

WWC - Guy .jpg


WHEN WORLDS COLLIDE

MERYLIN LIRA

9' - docu, animatie

‘When Worlds Collide’ is een korte, geanimeerde documentaire. De kortfilm biedt een inkijk in de identiteit van mensen met gemengde roots die opgroeiden in multiculturele gezinnen. Via animatie en geïnspireerd op interviews, verkent de film de zoektocht om ‘ergens bij te horen’. 

Afrodite klein.jpg


AFRODITE
 

KAROLIINA GRÖNDHAL, MIRNA EVERHARD, LUISA MELLO, PILAR BEBEA, CLAUDIA SUL, AHSAN MAHMOOD, CHARLOTTE MÜLLER, ANANTHA KRISHNAN

8' - documentaire

Aphrodite, de Griekse godin van de liefde, de schoonheid, het genot en de voortplanting was de meest seksueel actieve godin. Ze deed wat ze wou en ze leefde voor het genot. Aphrodite was getrouwd, maar had veel minnaars. Eén van hen was de oorlogsgod Ares. In ‘Afrodite’ verweven verschillende filmmakers hun perspectief op liefde en relaties in deze mythologische romance.

sofia_1.jpg


SOFIA
 

GASPARD LE DOURNER,
TONI ISABELLA VALENZI

12' - fictie

Sonny en Luka hangen samen rond zoals altijd. Wanneer ze Sofie ontmoeten, een ouder meisje dat niet uit de buurt komt, gaan ze samen op avontuur.